Memori

Uitvaartbegeleiding Kempenland biedt u de mogelijkheid voor een Memori, dit is een persoonlijke internetpagina met een digitale rouwadvertentie én de mogelijkheid om online te condoleren:

Rouwadvertentie
Ter kennisgeving wordt als eerste een persoonlijk overlijdensbericht op de pagina geplaatst, dit kan een aanvulling zijn op de advertentie in de krant. Tevens zijn hier de gegevens over de uitvaart te vinden, voor iedereen die u niet via een rouwkaart of -advertentie heeft kunnen bereiken.

Condoleance-register
Het online condoleance-register biedt een toegankelijke manier voor alle betrokkenen om hun steun te betuigen aan de nabestaanden. Belangstellenden kunnen op een prettige en persoonlijke manier reageren op een overlijden met gedichten, herinneringen, woorden, foto's, filmpjes of muziek.

Gedenkplaats voor de nabestaanden
Het overlijdensbericht, de gegevens over de uitvaart en alle condoleances, gedichten, herinneringen, foto's en andere reacties vormen samen een bijzondere verzameling. Hiermee ontstaat er een waardevolle gedenkplaats voor de mensen die achterblijven.